Bränslen, oljor och batterier

Eftersom jag säljer och servar både mindre och större maskiner så har jag både bränsle, oljor och batterier hemma till många fordon och maskiner. Har jag inte hemma så tar jag hem det du behöver.

Jag säljer oljor av hög kvalitet till alla småmaskiner och snöskotrar.

Jag är återförsäljare för Aspen som säljer olja och bränslen som är bättre för människa, maskin och miljö eller som de själva skriver – “bränsle för folk som bryr sig”. Deras produkter är utvecklade för att leverera perfekt prestanda för allt från din gräsklippare, trimmer och motorsåg till din båtmotor, vespa eller snöskoter – eller till och med för dig som ägnar dig åt motorsport och behöver det absolut bästa.

Alkylatbensin rekommenderas idag som förstahandsval av allt fler tillverkare av småmotorer.

Global Batterier logo

Vad gäller batterier så är jag återförsäljare för Global som är en av Nordens ledande leverantörer av startbatterier, MC-batterier, traktionsbatterier och stationära batterier.