Om oss

Dorotea Motor och Allservice startade 1997 och november 2008 flyttade företaget till fina lokaler efter Storgatan i Dorotea. Besöksadress är Storgatan 11, mitt emot OKQ8.

Jag säljer och utför service och reparation på bland annat cyklar, snöskotrar, snöslungor, båtmotorer, motor- och röjsågar, gräsklippare, trädgårdstraktorer och andra småmaskiner.
Sortimentet i butiken består av arbets- och fritidskläder, arbetshandskar, mössor, arbets- och skyddsskor, reservdelar till snöskotrar, cyklar och småmaskiner, olja, toa- och hushållspapper, verkstadspapper, soppåsar, sopsäckar och mycket mer!

I företaget jobbar Tony Gahlin (ägare). Ekonomi och sköter Linda Nordh.

Dorotea Motor och Allservice är auktoriserad serviceverkstad för Arctic Cat men servar även andra skotermärken.

Dorotea Motor och Allservice är återförsäljare för bland annat Persson Båt, Suzuki, TORO, Husqvarna, Pinewood, Powerboots, Global, Procurator, BB Gruppen mfl.

En trygghet för dej som kund är att vi också kan utföra service och reparationer på dina övriga småmaskiner och cyklar! I första hand så servar jag de cyklar och maskiner som sålts via oss men i mån av tid så servar jag även annat.

Vårt sortiment i butiken består av arbets- och fritidskläder, arbetshandskar, mössor, vinter-, arbets- och skyddsskor, reservdelar, olja, toa- och hushållspapper, verkstadspapper, soppåsar/sopsäckar och mycket mer!

Kom förbi och ta en titt!

VÄLKOMNA